Росія через своїх хакерів оприлюднить компромат на британських політиків – ЗМІ

Росія через своїх хакерів оприлюднить компромат на британських політиків – ЗМІ

Керівники британської розвідки готуються до російської помсти

Британія готується до оприлюднення підтримуваними Кремлем хакерами компромату на своїх чиновників та політиків. Про це пише The Sunday Times із посиланням на власні джерела у розвідувальних службах Об’єднаного королівства.

«Керівники розвідки готуються до російської помсти, яка може полягати у тому, що підтримувані Кремлем хакери оприлюднять незручну інформацію стосовно міністрів, членів парламенту та інших відомих людей», - йдеться у матеріалі.

За інформацією видання, прем'єр-міністра Терезу Мей вже попередили, що на політиків можуть посипатися напади, подібні на ті, що спіткали Гіларі Клінтон під час президентських виборів у США.

«Центр урядового зв’язку (британська спецслужба, відповідальна за ведення радіоелектронної розвідки – ред.) та міністерство оборони вже готові до пропорційної відповіді. Кіберексперти уже «розмістилися» усередині комп’ютерних мереж російських цілей», - зазначає The Sunday Times.

За словами співбесідника видання, Росія намагатиметься посіяти хаос у британських правлячих колах.

«Вірогідно, вони вдадуться до направленої інформації та спробують спричинити якомога більше збентеження та хаосу», - розповіло джерело.

Раніше повідомлялося, що будинок російського екс-шпигуна Сергія Скрипаля, паб і ресторан, які він відвідував разом з донькою в день отруєння, швидше за все, будуть знесені. 

Нагадаємо, племінниці російського екс-розвідника Сергія Скрипаля, отруєного в британському Солсбері разом з дочкою Юлею, відмовили у видачі візи до Великої Британії.

Напередодні Юлія Скрипаль зробила першу заяву після виходу з коми. Вона, зокрема, відмовилась від допомоги російського посольства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: