У Грузії через коронавірус запровадили «сухий закон»

У Грузії через коронавірус запровадили «сухий закон»

На час надзвичайного стану забороняється функціонування об'єктів реалізації спиртних напоїв та пива, а також вина та інших алкогольних напоїв виноградного походження

У Грузії на період надзвичайного стану заборонено продаж алкогольних напоїв, також припинена діяльність закладів громадського харчування

У Грузії з 31 березня заборонено функціонування всіх об'єктів з реалізації алкогольних напоїв в рамках боротьби з коронавірусом.

Про це повідомляє «Грузія Online».

«На час надзвичайного стану забороняється функціонування об'єктів реалізації спиртних напоїв та пива, а також вина та інших алкогольних напоїв виноградного походження», - йдеться в повідомленні.

Також протягом усього періоду дії режиму надзвичайного стану, діяльність ресторанів, об'єктів громадського харчування, в тому числі тих, які діють при підприємствах та організаціях, допускається тільки обслуговуванням з доставкою на місце або вивезенням продукту транспортним засобом без допуску споживача в реалізаційний простір.

Нагадаємо, у понеділок, 30 березня, прем'єр-міністр Грузії Георгій Гахарія заявив, що в країні вводиться комендантська година, що означає заборону на пересування пішки та на транспорті з 21:00 до 06:00 ранку.

Раніше у Сербії через коронавірус продовжили комендантську годину.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: