У поліцейського з Еймсбері не виявили ознак отруєння «Новачком»

У поліцейського з Еймсбері не виявили ознак отруєння «Новачком»

Поліцейський був обстежений і виявився здоровий

Медики Окружного госпіталю Солсбері в Великобританії не виявили ознак зараження нервово-паралітичною речовиною Новачок у поліцейського, який звернувся до них.

«Раді підтвердити, що поліцейський, який звернувся за попередньою медичною допомогою до Окружного госпіталю Солсбері в зв'язку з інцидентом в Еймсбері, був обстежений і виявився здоровий», - повідомила прес-служба поліції Уілтшира в Twitter.

За словами прес-секретаря госпіталю в Солсбері, після інциденту з отруєнням пари в Еймсбері до них звертався ряд місцевих жителів, проте ні у кого з них не були виявлені ознаки отруєння нервовим паралітиком. Представник лікарні також зазначив, що для громадськості ризик негативного впливу Новачка залишається низьким, додає BBC.

Нагадаємо, напередодні співробітник поліції Уілтшира звернувся за допомогою до медиків для попередньої перевірки на можливе отруєння «Новачком».

Раніше поліція Великої Британії повідомила, що 44-річна Дон Стерджесс і 45-річний Чарлі Роулі, були знайдені наприкінці червня непритомними у будинку в Еймсбері, отруїлися «Новачком». Їх доправили до лікарні в Солсбері, розташованої за 11 кілометрів від Ейсмбері. Там само лікувалися свого часу й Скрипалі.

Поліція попередила про заходи підвищеної безпеки і виставила кордони в Солсбері і Еймсбері в місцях, де пара з’являлася до отруєння.

Також прем'єр Британії Тереза Мей взяла під контроль розслідування нового отруєння в Британії.

Згодом стало відомо, як заразилися «Новачком» постраждалі в Еймсбері.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: