У Польщі стартував 12-й форум «Європа-Україна»

У Польщі стартував 12-й форум «Європа-Україна»
Європейських оглядачів хвилює те, що може статися після виборів в Україні

Учасники форуму обговорюватимуть зміни в Україні після президентських і парламентських виборів 2019 року

У польському місті Ряшев сьогодні, 24 січня, розпочався 12 форум «Європа-Україна», де будуть обговорювати Україну після виборів. Про це повідомяє «Польське радіо».

Як зазначається, у форумі візьмуть участь понад тисяча осіб з різних країн Європейського союзу, Східної Європи, а також Сполучених Штатів.

«Представники урядів, підприємництва, самоврядування, дипломатії, євросоюзних установ, міжнародних організацій та вищих шкіл говоритимуть про реформи та модернізацію в Україні після року виборів», - йдеться у повідомленні.

За словами голови програмної ради фонду Інституту східних досліджень Зиґмунта Бердиховського, головною темою зустрічі буде бачення України після президентських та парламентських виборів цього року. «Багато європейських оглядачів зацікавлені тим, що може статися після виборів в Україні», - зауважив Бердиховський.

Учасники дводенної конференції порушать понад шістдесят питань. «Від економічних проблем, наприклад інвестицій та промислового співробітництва, до соціальних, як, наприклад, розмова про мігрантів, а також легких тем – мистецтва та культури», - зазначив Зиґмунт Бердиховський.

12-й Форум Європа-Україна буде супроводжувати 3-й Східний ярмарок. 25 січня відбудеться також 1-й Словацький форум.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: