У Росії ведучу радіостанції відсторонили від ефіру за порівняння виборців з приматами

У Росії ведучу радіостанції відсторонили від ефіру за порівняння виборців з приматами

Вибори президента РФ, які відбулись 18 березня, радіоведуча порівняла з «балаганом»

У Росії, на Камчатці, ведучу «Радіо СВ» Росіну Буданс відсторонили від ефіру за порівняння 74% виборців з приматами. Про це агентству «Камчатка-інформ» повідомив гендиректор радіостанції Віталій Кім. «Радіо СВ» вибачилося перед слухачами.

Вибори президента РФ, які відбулись 18 березня, Буданс порівняла з «балаганом» і нагадала про «казково красиві вкидання у виборчі урни» в регіоні.

«Стабільність. Так, здається, ви це називаєте? Стабільно мерзенне життя в країні, повної енергетичних і інших ресурсів, країні, де політики будують собі замки за кордоном, а пенсіонери вмирають від голоду і холоду, інваліди не можуть вийти на вулицю, а працівники соціально-важливих професій ледве зводять кінці з кінцями», - заявила вона.

Вона додала, що їй все частіше здається, що живе в країні, де «74% громадян - це примати».

Після цього регіональний виборчком зажадав від редакції вибачень. У комісії вирішили, що Буданс, кажучи про вкидання, мала на увазі ролик, змонтований із записів з камер на дільниці №36 в Петропавловську-Камчатському.

«Ролик цілеспрямовано змонтований так, щоб склалося враження, що там порушення. Ми направили на адресу редакції диск з повним записом з 36-ї ділянки, щоб на радіостанції могли переконатися в тому, як проводилося тестування апаратури», - повідомила агентству «Кам 24» голова комісії Інга Іриніна.

Редакція радіостанції вибачилася перед виборчкомом і перед усіма жителями Камчатки. Редактор ефіру «Радіо СВ» Роман Жуков зазначив, що «думка окремо взятого ведучого може не збігатися з думкою редакції і всього колективу».

Буданс визнала, що вела себе непрофесійно, і вибачилась перед усіма, кого зачепила, йдеться в заяві редакції. Кім уточнив «Камчатці-інформ», що ведучу тимчасово відсторонили.

Агентству «Кам 24» Буданс сказала, що не збиралася нікого ображати, а просто жорстко, але в рамках пристойності висловила власну думку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: