У Росії згорів цирк разом з тваринами

У Росії згорів цирк разом з тваринами
Ілюстративне фото з відкритих джерел

Загинуло близько 30 видів тварин, в тому числі ведмідь і пантера

У Росії, в Бурятії, згорів пересувний цирк, в якому було близько 30 видів тварин. Про це повідомляє сайт «Информ Полис» з посиланням на управління МНС у Бурятії.

Пожежа сталася 4 лютого о 4:40 ранку за місцевим часом. Спочатку власниця цирку намагалася загасити його сама з допомогою двох вогнегасників. МНС викликав охоронець виробничої бази, біля якої стояв цирк. Пожежу загасили о 5:25 за місцевим часом.

Причиною пожежі було коротке замикання в фургоні з тваринами, припускають в МНС.

«Вони намагалися зігріти їх обігрівачем, простягнувши з бази кабель. Швидше за все, сталося перевантаження», — сказав співробітник МНС у Бурятії Антон Сибіряков.

Хазяйка цирку відмовилася розповісти, яких тварин вона тримала і скільки їх було. За словами охоронця бази, який викликав пожежників, у фургоні було близько 30 видів тварин, в тому числі ведмідь і пантера.

Зазначається, що коли пожежа почалася, власниця не наважилася відкрити фургон і випустити тварин: вона злякалася хижаків. Після ліквідації пожежі перед рятувальниками постала жахлива картина. Тварини в клітинах були повністю обвуглені, розпізнати, що за тварини, було вже неможливо.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: