В американських авіакомпаніях заявили, що не змушуватимуть пасажирів носити маски на борту літака

В американських авіакомпаніях заявили, що не змушуватимуть пасажирів носити маски на борту літака
American Airlines, Delta Air Lines і United Airlines не будуть примушувати пасажирів носити медичні маски на борту літака

«Коли пасажир уже на борту, правило носити маску стає більш м’яким, – сказали в American Airlines

Три найбільші авіакомпанії США – American Airlines, Delta Air Lines і United Airlines – не будуть примушувати пасажирів носити медичні маски на борту літака. Про це повідомило агенство Reuters з посиланням на правила для співробітників авіаперевізників.

Американські авіакомпанії повідомили своїм співробітникам, що пасажирам може бути відмовлено в посадці на борт літака при відсутності маски. При цьому забезпечити носіння цього засобу захисту всередині літака «стає важче», пояснює агентство.

Пілоти авіакомпанії American Airlines заявили, що, коли пасажир уже на борту, правило носити маску стає більш м’яким. Бортпровідник може донести інформацію про необхідність носіння маски, але не примушувати.

При цьому представник авіакомпанії Джошуа Фрід заявив, що American Airlines, як і інші авіакомпанії США, вимагають від пасажирів носіння маски на борту літака, і дотримання цієї вимоги забезпечується на пункті виходу на посадку.

В United Airlines також відзначили, що питання, які стосуються недотримання пасажирами вимог, будуть розглянуті при виході на посадку. Однак на борту літака бортпровідників рекомендується використовувати «навички деескалації», якщо з’явиться необхідність пересадити пасажирів. Delta Air Lines повідомила, що дотримується такого ж підходу.

Крім того, всі три авіакомпанії передбачають ряд винятків при дотриманні правил носити маску. Наприклад, коли мова йде про маленьких дітей або людей з певними захворюваннями. Також допускається зняття маски під час прийому їжі або напоїв.

Раніше консалтингове агентство SimpliFlying описало майбутні зміни в авіаперельотах після пандемії коронавірусу. Так, процес реєстрації на рейси може стати повністю безконтактним, а на борту члени екіпажу почнуть залишати крісла попереду порожніми, будуть видавати пасажирам антибактеріальні засоби і меню в цифровому форматі, а також проводити окремий інструктаж, присвячений санітарним нормам. Крім того, стан здоров’я пасажирів будуть ретельно перевіряти.

Нагадаємо, станом на ранок 13 травня у світі на Covid-19 захворіли 4 342 453 осіб, з них 292 893 особи померли, 1 602 443 – одужали. 

Станом на 9 ранку 13 травня в Україні зафіксовано 402 нових випадків захворювання на Covid-19. Із них - 25 дітей та 94 медичних працівників. До лікарень було госпіталізовано 174 особи. Померло від коронавірусу минулої доби 14 людей. При цьому, наголошують у МОЗ, минулої доби одужала рекордна кількість пацієнтів - 343.

Слід зазначити, що днем раніше в Україні на коронавірус захворіли 375 людей, і загальна статистика хворих складала 16023 особи. Крім того позаминулої доби від коронавірусу померли 17 українців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: