Оперативні дані МОЗ. За добу від Covid-19 одужала рекордна кількість українців

Оперативні дані МОЗ. За добу від Covid-19 одужала рекордна кількість українців

Минулої доби одужало 343 людини

Станом на 9 ранку 13 травня в Україні зафіксовано 402 нових випадків захворювання на Covid-19. Із них - 25 дітей та 94 медичних працівників. До лікарень було госпіталізовано 174 особи. Померло від коронавірусу минулої доби 14 людей. При цьому, наголошують у МОЗ, минулої доби одужала рекордна кількість пацієнтів - 343.

Слід зазначити, що днем раніше в Україні на коронавірус захворіли 375 людей, і загальна статистика хворих складала 16023 особи. Крім того позаминулої доби від коронавірусу померли 17 українців. 

Загалом від початку пандемії на коронавірус захворіло 16425 людей. Із них 1130 дітей та 3208 медиків. Одужали за весь час 3716 пацієнтів, померли - 439 хворих. Серед померлих переважають особи віком від 50-ти років (86%).

Зазначимо, що у понеділок, 11 травня, в Україні розпочався перший етап послаблення карантинних обмежень.

Крім того уряд оприлюднив детальний план відновлення пасажирських перевезень. Слід зазначити, що урядовці також попередили, що авіакомпанії, які анонсують польоти з України на травень-червень вводять людей в оману, адже про відновлення авіасполучення України з іншими країнами поки що не йдеться.

Як заявив мер Києва Віталій Кличко, якщо динаміка захворюваності не покращиться, карантинні обмеження у столиці посилять.

Читайте також:


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: