В Іспанії через карантин школярам автоматично поставлять «задовільно» за семестр

В Іспанії через карантин школярам автоматично поставлять «задовільно» за семестр
За оцінками міністерства освіти Іспанії, на віддаленому навчанні опинились 8,2 мільйона учнів

У міністерстві запевнили, що жодного учня не залишать на другий рік: якщо дитина не складе якийсь предмет, їй дозволять пройти повторний тест восени

Міністерство освіти Іспанії домовилося з регіональними органами освіти, що школярам автоматично виставили прохідні оцінки за поточний семестр через карантин. Про це повідомляє El Pais.

Учителі мають поставити усім задовільні оцінки через те, що навчання відбувалось у надзвичайних умовах через коронавірус. Конкретні оцінки вчителі мають виставити, орієнтуючись на оцінки, які кожен школяр отримав за попередні два семестри. 

У міністерстві запевнили, що жодного учня не залишать на другий рік: якщо дитина не складе якийсь предмет, їй дозволять пройти повторний тест восени.

За оцінками міністерства освіти Іспанії, на віддаленому навчанні опинились 8,2 мільйона учнів. Так, 10% дітей не мають вдома доступу до дистанційного навчання через це не всі школи однаково впроваджують онлайн-навчання.

В Іспанії станом на ранок 16 квітня 180 659 пацієнтів з коронавірусом.

Як повідомлялося, у світі станом на ранок 16 квітня зареєстрували 2 083 607 випадків зараження коронавірусом, з них - 510 350 осіб одужали і 134 632 померли.

В Україні станом на 9 ранку 16 квітня лабораторно підтверджено 397 нових випадків захворювання на коронавірус. Загалом на коронавірус хворіють 4161 людина, з них 116 летальних випадків, 186 пацієнтів одужали.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: