В Італії на фермі народилося цуценя з рідкісною зеленою шерстю

В Італії на фермі народилося цуценя з рідкісною зеленою шерстю
Собаки дуже рідко народжуються з зеленою шерстю

Це стається через те, що цуценя контактує в утробі матері з зеленим пігментом

На італійській фермі на острові Сардинія народилося п'ятеро цуценят, одне з них має рідкісну зелену шерсть. Про це повідомляє BBC.

Зеленошерстого песика назвали Фісташкою. Усі інші його брати та сестри мають білу шерсть, як і їхня мати. Білих цуциків фермер Крістіан Маллоччі віддасть в інші домівки, а Фісташку залишить собі та вчитиме його доглядати за вівцями.

Собаки дуже рідко народжуються з зеленою шерстю. Вважається, що це стається через те, що цуценя контактує в утробі матері з зеленим пігментом, який називається білівердин. Це той пігмент, який може з'являтися через синці. Проте зеленуватий колір шерсті не залишиться назавжди. З кожним днем колір хутра ставатиме все світлішим і світлішим

Фермер Маллоччі розповів, що зелений – це символ надії та удачі, тож Фісташка з'явився у нього в часи пандемії, щоб він та люди навкруги могли усміхнутися.

Про народження песика з шерстю кольору лайму також повідомляли в американському штаті Північна Кароліна на початку 2020 року. Тоді цуценя назвали Халком на честь супергероя Marvel із зеленим кольором шкіри.

Нагадаємо, що на українській станції «Академік Вернадський» народилося перше тюленя Уедделла.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: