В ЄС домовилися про умови для літніх відпусток

В ЄС домовилися про умови для літніх відпусток
Країни-члени Європейського Союзу узгодили правила для проведення літньої відпустки в Європі на тлі пандемії коронавірусу

Виконання досягнутих домовленостей буде залежати від епідеміологічної ситуації, що склалася в країнах

Низка країн-членів Європейського Союзу узгодили правила для проведення літньої відпустки в Європі на тлі пандемії коронавірусу. Про це повідомило видання Ekathimerini.

Домовленості досягнуто в ході відеоконференції, в якій брали участь міністри закордонних справ Греції, Кіпру, Німеччини, Іспанії, Італії, Австрії, Хорватії, Португалії, Мальти, Словенії та Болгарії.

Сторони домовилися забезпечити безпечне повернення додому для громадян, які вільно подорожують Європою, а також поступово відновити свободу транскордонних переміщень.

Це буде можливо за умови позитивних змін епідеміологічної ситуації в країнах відправлення та прибуття туристів.

Глави МЗС закликали туристичні компанії використовувати найближчі тижні для вжиття належних заходів з метою захисту мандрівників після відновлення свободи пересування і подорожей.

Нагадаємо, Єврокомісія вживає заходів для зміцнення системи медичного спостереження та контролю, а також опрацьовує шляхи комунікації з населенням через можливу другу хвилю коронавірусу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: