За відпочинок у Таїланді у період пандемії звільнять головного лікаря однієї з російських лікарень

За відпочинок у Таїланді у період пандемії звільнять головного лікаря однієї з російських лікарень

Головний  лікар  клінічної лікарні Калузької області Володимир Кондюков

Фото: Kokb40.ru

Калузький губернатор назвав дії головлікаря безвідповідальними

У Росії головного лікаря клінічної лікарні Калузької області Володимира Кондюкова, який без дозволу поїхав відпочивати до Таїланду в період пандемії корона вірусу, обіцяють звільнити.

Про це повідомляє lenta.ru  з посиланням на місцеве видання «Калуга 24».

Губернатор Калузької області Владислав Шапша на засіданні уряду 23 березня поцікавився, де перебуває головний лікар. Дізнавшись про відпустку, глава російського регіону запитав, чи був у Кондюкова дозвіл на виїзд. З'ясувалося, що такого документа йому не видавали.

«Значить, занадто велику відповідальність поклали на цю людину. Треба йому дібрати роботу, яка передбачає менший рівень відповідальності. У такій ситуації в жодному разі не можна залишити цього без кадрових рішень», - підкреслив Шапша.

Пізніше в коментарі виданню «Підйом» калузький губернатор назвав дії головлікаря безвідповідальними. «Тут не треба мудрувати, ця людина повинна бути звільнена із посади», - сказав він.

Нагадаємо, в Росії за останню добу зафіксували 71 новий випадок захворювання на коронавірус. Загалом захворіли 438 осіб.

Загальна кількість осіб у світі, які померли внаслідок захворювання, викликаного коронавірусом COVID-19, перевищила станом на ранок 23 березня 14 тисяч осіб.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: