Жінка поскаржилася на симптоми коронавірусу через 10 місяців після зараження

Жінка поскаржилася на симптоми коронавірусу через 10 місяців після зараження
Жінка поскаржилася на симптоми коронавірусу через 10 місяців після зараження

Всі ці 10 місяців британку мучив біль в грудях, раптові втрати зору, утруднене дихання і біль в суглобах

Британка поскаржилася на те, що її протягом 10 місяців не залишають симптоми коронавірусу. Захворіла вона ще на Різдво, в поїздці на Карибське море, пише The Sun.

За словами 53–річної жінки, в аеропорту вона поспілкувалася з китайцями, які прилетіли з Вухані, і весь тиждень відпустки пролежала в ліжку з високою температурою, кашлем і втратою нюху.

Коли вона повернулася додому, ніхто з місцевих лікарів не зміг поставити їй діагноз. Виявилося також, що її залози і внутрішні органи довгий час не працювали належним чином.

Про позитивний результат тесту на Covid–19 вона дізналася тільки в червні, коли здала для дослідження плазму крові. Весь цей час її мучив біль в грудях, раптові втрати зору, утруднене дихання і біль в суглобах.

«Це найжахливіша хвороба, вона забирає у вас все, що у вас є», – сказала британка.

Крім того, за її словами, раніше була красномовною і працювала журналісткою на радіо Бі–бі–сі. Однак через затяжну хворобу її короткочасна пам'ять ослабла.

В даний час в Британії зафіксовано 857 041 випадків зараження коронавірусом. При цьому 44 835 закінчилися летальним результатом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: