ЗМІ дізналися деталі робочого розкладу Дональда Трампа

ЗМІ дізналися деталі робочого розкладу Дональда Трампа
Дональд Трамп

За інформацією медіа, Трамп починає робочі зустрічі пізніше, ніж починали Буш і Обама

Президент США Дональд Трамп починає свій день пізніше, ніж у перші дні президентства, а під час «вирішення адміністративних питань» дивиться телевізор та публікує повідомлення у Twitter.

Про це з посиланням на джерела та розклад президента, що надійшов у розпорядження редакції, повідомляє видання Axios.

«У Трампа в розкладі є графа «час для вирішення адміністративних питань» з 8 до 11 ранку, але реальність така, що він проводить цей час у своїй резиденції за переглядом телевізора, телефонними дзвінками і соцмережею Twitter», - повідомляє видання.

В Овальний кабінет на першу зустріч президент приходить до 11 ранку. Наголошується, що це «значно пізніше, ніж перші зустрічі, які проводили 43-й президент США Джордж Буш-молодший (6:45) і його наступник на посту президента Барак Обама (9:00-10:00).

Як повідомляє видання з посиланням на неназваного помічника президента, робочий день Трампа в Овальному кабінеті проходить з 11 ранку до шостої вечора. В цей час він проводить «близько двох зустрічей», дзвонить по телефону і дивиться новинні програми, потім повертається в житлову частину Білого дому і знов дивиться телевізор або здійснює телефонні дзвінки.

«Вранці президент проводить час як в резиденції, так і в Овальному кабінеті…У цей час він постійно дзвонить співробітникам, конгресменам, міністрам і лідерів зарубіжних країн. Президент - один з найбільш працьовитих працівників», - сказала прес-секретар президента США Сара Сандерс, коментуючи Axios цю інформацію.

Раніше стало відомо, що юристи Трампа вивчають можливість допиту їх клієнта спеціальним прокурором ФБР Робертом Мюллером. Слідчі дії мають відбутися в межах розслідування справи про втручання Росії в американські президентські вибори в 2016 році.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: