Павло Жебрівський Глава Донецької військово-цивільної адміністрації

Донецька ОДА: 500 вакансій

З ентузіазмом відзначив для себе велику кількість бажаючих попрацювати в Донецькій облдержадміністраці

З ентузіазмом відзначив для себе велику кількість бажаючих попрацювати в Донецькій облдержадміністрації. Лише пару днів тому оголосив мобілізацію патріотів-професіоналів у себе на сторінці - й одразу отримав шалену кількість звернень.

Друзі, хочу уточнити, що перелік із 500 вакансій включає не лише роботу в апараті Донецької ОДА. Йдеться про всю вертикаль виконавчої влади в області, в тому числі управління та відділи в структурі районних адміністрацій.

Безумовно, при надсиланні багатьох резюме буде конкурс на ту чи іншу посаду. На жаль, ми не можемо створити повноцінну конкурсну комісію, тому що область перебуває у стані війни. Тож відбір проводитимемо за скороченою процедурою, але він буде.

Також за підсумками першого місяця моєї роботи в Донецькій області буде дана оцінка ефективності чи неефективності діяльності діючих керівників департаментів, управлінь, голів РДА.

Одне з основних завдань кадрового оновлення - формування нової донецької еліти, для того, щоб процеси, які відбуваються на Донеччині, були українськими і незворотними. Я не люблю слово «проукраїнський». Бо проукраїнською людина може бути або в Росії, або в Польщі. В Україні – ти або українець, або українофоб. Інших визначень я не передбачаю.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: