Сергій Міщенко Народний депутат України

Керівництво «Батьківщини» грає з владою у піддавки

Багато депутатів, які пройшли по списку «Батьківщини» мають намір поновити своє членство у своїх партіях.

Багато депутатів, які пройшли по списку «Батьківщини» мають намір поновити своє членство у своїх партіях. Відповідні заяви уже з'явилися. Я не бачу в цьому нічого поганого. Адже сьогодні ніхто не хоче приймати участь в політичному фарсі.

З однієї сторони ми бачимо заяву Тимошенко про єдину опозиційну силу, один опозиційний кулак для боротьби з режимом, а з іншої сторони бачимо керівництво об’єднаної опозиції, яке на всіх парах заграє із владою. Про це свідчить багато факторів, у тому числі й розподіл «теплих» парламентських комітетів та напівсонне скликання позачергової сесії, яке перетворилося у партійні збори.

Вчорашні збори опозиції яскраво засвідчили всю нещирість опозиційної діяльності та загравання з владою. Це була карикатура на сесію, навіть не спромоглися створити ТСК, бо ніхто з лідерів так званої опозиції й не збирався і не збирається захищати Тимошенко й Луценка

Справжні опозиціонери розуміють – дії керівництва опозиції - імітація боротьби. Тому ми уже зараз стали свідками відцентрових процесів усередині фракції «Батьківщина».

Якщо лідери об’єднаної опозиції, зокрема, керівництво «Батьківщини» не перестане грати з владою у піддавки та створювати видимість боротьби, то майбутнього у такої опозиції немає.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: