Сергій Міщенко Народний депутат України

Поганому танцюристу сніг заважали прибирати

Я не розумію в чому суть Надзвичайного стану в Києві?

Я не розумію в чому суть Надзвичайного стану в Києві? Може на підїздах до Києва стоять посилені наряди ДАІ, які рекомендують фурам об'їзджати Київ? Ніби-то ні! Чи можливо вони стоять на об'їздній та розрулюють складні ситуації? Стоять, але з іншою метою. Можливо НС регламентує дії комунальників, наприклад, примусову евакуацію транспорту, який заважає прибирати вулиці від снігу? Також ні!

Мене, як правника, цікавить, якими інструкціями керується КМДА і особисто Попов, оголошуючи НС? Я не чув про існування таких інструкцій. Можливо тому міські чиновники сиділи і грілися у себе в дома в той час, як люди цілу ніч з п'ятниці на суботу мерщли у заторах. Хоча й без інструкції зрозуміло, що потрібно було скликати засідання штабу і продовжувати роботу метрополітену.

Єдине пояснення запровадження НС в столиці - це отримати зайвий вихідний з надією, що пригріє сонце і розтане ніби-то прибраний сніг на дорогах. Але столичне керівницвто в особі Попова так само як і обласне в особі голови ОДА Присяжнюка, не врятує ні вихідний, ні сонце.

Фури, ті, які мали об'їзджати Київ, знову перекрили кілька ніби-то прибраних від снігу доріг. Не краща ситуація і на дорогах за межами міста. Звіт «Укравтодору», що все прибрано, чистої води брехня. У п'ятницю та суботу не прибирали вулиці і дороги, бо сніг заважав, який падав. А тепер що заважає? Не хочу проводити аналогії з поганим танцюристом тому що поганими танцями він не завдає шкоди людям... Гнати у три шиї треба таких чиновників безгосподарників

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: