Отар Довженко Журналіст

Ахметов і медіатітушки. Знову в строю

Очевидно, Рінат Леонідович Ахметов мріє, що визволений українськими силовиками Донбас відразу перейде під його контроль

Очевидно, Рінат Леонідович Ахметов мріє, що визволений українськими силовиками Донбас відразу перейде під його контроль. Тому його канал «Україна» розпочав маленьку, але дуже смердючу інформаційну спецоперацію, спрямовану на дискредитацію добровольчих батальйонів.

Не знаю, як на цьому тижні, а на минулому й позаминулому в новинах «України» було кілька матеріалів про те, що Маріуполь чудово почувається під контролем народно-ахметовських дружин і не потребує ніяких інших військ. Кумедно, що в цих матеріалах стверджується: порядок у Маріуполі наведений іллічівцями і азовсталівцями ще у травні. Хоча батальйон «Азов» звільнив це місто від терористів із боями 13 червня. Тобто наявність терористів у розумінні ахметовських металургів-дружинників – це порядок.

У сюжеті 19 липня добровольчі батальйони названо незаконними бандформуваннями, які влада має роззброїти.

Ще одна брудна шняга – історія про «викрадення» заступника мера Щастя Тюріна, в якій батальйон «Айдар» змальований як бандити, грабіжники та кіднеппери. Звісно ж, ні «Айдару», ні МВС змоги прокоментувати причини, з яких Тюрін затриманий, не дали.

При цьому Роман Бочкала з «Інтера», який був свідком подій, писав, що на Тюріна знайшли стільки всього, що вистачить на три довічних.

Якщо медіатітушки, які виконують ці замовлення – стріляють у спину визволителям Донбасу, догоджаючи папіку, – читають це моє повідомлення, то хочу засвідчити їм свою найглибшу зневагу. Вбийтеся об стіл переговорів, нешановні не-колеги. Заради миру і спокою на Донбасі.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: