Євген Рибчинський Народний депутат

Телеграма президенту

Якщо відправлю телеграму, вона разом із сотнями інших опиниться у смітнику. Тому своє безпафосне поздоровлення викладу на Фейсбуці, тоді точно все перекажуть дослівно. Та ще й з коментарями. Отже...

Якщо відправлю телеграму, вона разом із сотнями інших опиниться у смітнику. Тому своє безпафосне поздоровлення викладу на Фейсбуці, тоді точно все перекажуть дослівно. Та ще й з коментарями. Отже...

Шановний Петро Олексійовичу!

Чи могли Ви уявити всього 2 роки тому, коли янукович намагався відібрати Ваш 5 канал, що свої 50 Ви справлятимете на Банковій у кріслі Президента України?

Чи могли Ви уявити, що вибори 2015 року, коли янукович мав переобиратися і відповідно укріпити владу Регіонів, стануть виборами імені Вашої політичної сили - БПП, адже саме Солідарність є фаворитом цих перегонів?

Чи могли Ви уявити, як колишній голова РНБОУ, що наша необстріляна псевдоармія стане зрештою гвардією і одною з найсильніших армій світу?

Гадаю, що ні.

Сьогодні, у день Вашого 50-річчя, я бажаю Вам окрім міцного здоров'я і наснаги, ще й гарної фантазії і розвинутої уяви! Адже, перед тим, як перемогти, ми завше уявляємо цю перемогу, а потім вже відтворюємо цей образ на дійсність.

Я бажаю Вам довгої і надійної пам'яті! Адже ані ми, ані Ви, не повинні забувати подій тої кривавої зими 2013-2014рр, жертв Небесної Сотні і обіцянок, даних Майдану Гідності. Тому бажаю Вам зокрема відшукати і привселюдно покарати них нелюдів, які були винні у розстрілі і катуванні учасників мирного громадянського протесту.

А ще я бажаю Вам загостреного почуття справедливості! Адже втеча регіоналів і їхня сьогоднішня спроба реваншу це провина недолугої і продажної судової системи України і неповороткості Генпрокуратури. Вірю, що Ви знайдете час докорінно змінити цю зіпсовану корупцією систему.

Бажаю Вам гідності і завзяття, рішучості і щедрості, мудрості і милосердя!

Будьте нам здорові, пане Президенте!

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: