Євген Рибчинський Народний депутат

Панове геї, перепрошую!

Бог сказав не судити, я й не сужу. У кожного свої недоліки

Я бачив у житті дуже різні речі. Наприклад, незламних у своїх патріотичних поглядах геїв і кінчених пі...сів гетеросексуального напряму. Одні захищали Вітчизну, другі поливали її брудом. Одні приховували свої сексуально-психологічні особливості, другі на початку 90-х гвалтували дівчат і хизувалися тим перед дружками-покидьками, а потім зраджували дружині, ідеалам і зрештою Батьківщині. Для мене давно вирішене питання щодо сексуальних меншин - Бог сказав не судити, я й не сужу. У кожного свої недоліки.
Але стосовно гей-парада у Києві у мене є чітка позиція. Іде війна, гинуть люди... До перемоги держава не має права проводити ніяких урочистих парадів. І тут тиць-звиздиць - парад секс-меншин. Панове геї, перепрошую, зараз не час, не місце і не привід!
Суспільство готове до багато чого, але не до веселих забав. Ви ж не збираєтеся пройтися по Хрещатику, як полонені німці у 1945, з сумними і похмурими фізіономіями? Якщо ні, то святкуйте літо своєі плоті на віддалених пляжах для собі подібних!
З повагою,
Євген Рибчинський

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: