Юрій Сиротюк Громадсько-політичний діяч

Вибори в Німеччині - черговий сигнал про хрест на Мінських угодах

Члени АдН святкують у Берліні свій прорив до Бундестагу

Нас має більше турбувати не успіх AFD, а їхня агресивна підтримка російського імперіалізму

Щодо виборів у Німеччині

Дістало невігластво у аналізі міжнародної політики і оцінки внутріполітичних процесів в інших країнах. Аксіомою є те, що у національних державах панують виключно національні інтереси, а політики реалізують їх через своє бачення.

Європейські партії у своїх діях виходять зі свого бачення національних інтересів. Тому я б поглянув би на німецькі вибори не крізь марксистсько-ліволіберальні окуляри. Бо смішно вірити, що в країні, де проводиться жорстка політика денацифікації, може відкрито проводити діяльність і агітацію нацизму.

Нас має більше турбувати не успіх AFD, а їхня агресивна підтримка російського імперіалізму. Звісно, перебільшенням є те, що вони всі ходять з погонами ФСБ. Але бути захисником ідентичності і суверенітету в себе в країні і, заперечувати право української нації на суб‘єктність та ідентичність, це як мінімум неправильно.

Тому вибори в Німеччині - це черговий сигнал щодо необхідності термінової зміни нормандського формату. Крапки на Мінських Угодах. Та повернення до Будапештського меморандуму.

А поки що пропоную ознайомитися з програмою AFD:

Мене ж не менше турбує результат, який набрали ультраліві з Di Linke.

І тут я погоджуюся з Дональдом Трампом: «Проблема Венесуели (перефразовую Німеччини) не в тому, що там невірно трактують і впроваджують в життя ідеї соціалізму. Проблема в тому, що ідеї соціалізму там впроваджуються наполегливо і віддано».

Читайте не тільки критику, але й оригінали:)

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: