Оксана Сироїд Віце-спікер Верховної Ради

Візит Гризлова. Коли чекати на Путіна?

«Гібридна війна» з Росією отримала черговий вимір у вигляді «гібридної дипломатії», перлиною якої є візит російського урядовця Гризлова.

«Гібридна війна» з Росією отримала черговий вимір у вигляді «гібридної дипломатії», перлиною якої є візит російського урядовця Гризлова. Хочу нагадати Міністерству закордонних справ, за запитом якого було дозволено приліт Гризлова Б. В., що цей громадянин російської федерації, є особою, на яку поширюються санкції Євросоюзу. ЄС вважає громадянина росії Гризлова Б. В., одним з «відповідальних за підрив територіальної цілісності України». Щодо цього громадянина Росії ЄС застосовує заморожування активів та забороняє видавати візи.

Україна принизливо приймає черговий «гібрид» кремля – офіційний візит без перетину кордону «невиїзного» політика, демонструючи зневагу не тільки до власних громадян які загинули, були поранені і продовжують ризикувати життям у війні з росією, але й до Європейського Союзу.

Ми вимагатимемо пояснень від Міністра закордонних справ. Тому що після цього візиту стає риторичним запитання: «Коли нам очікувати на візит іншого відомого російського політичного діяча – Путіна В. В.?»

P.S.: Для зустрічей з «невиїзними» громадянами російської федерації є чудове місто в Білорусії – Мінськ.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: