Валерій Пекар Український підприємець і громадський діяч

Хроніки зради та реваншу за президента Зеленського. Тільки факти

Мітинг на захист Тетяни Чорновол під Печерським судом

Проти Тетяни Чорновіл була порушена кримінальна справа за Майдан, а проти Володимира В'ятровича - за проведення форуму пам'яті жертв Голодомору

1. Брат глави офісу президента, спійманий на переговорах про кадрові призначення та усунення конкурентів у комерційній діяльності підприємств, вийшов сухим із води, а народний депутат Geo Leros, який представив відеозаписи, тепер став обвинувачуваним.

2. Президент не представив пояснень джерел своїх витрат на відпочинок. Очевидно, це не його гроші, а гроші якоїсь невстановленої людини, що має вплив на президента.

3. Державний бюджет був прийнятий із скороченням критично важливих витрат, але витрати на офіс президента та на правоохоронців лише виросли.

4. Третина голів районних державних адміністрацій не призначена дотепер.

5. Суд прийняв рішення на користь суб'єктів виведення коштів з Приватбанку. Голова СБУ звинувачений у підіграванні в цій справі.

6. Проти Тетяни Чорновіл порушена кримінальна справа за Майдан, а проти Volodymyr Viatrovych - за проведення форуму пам'яті жертв Голодомору.

7. «Підозрювані» у справі Шеремета все ще не на свободі, попри те, що справа повністю розвалилася у суді.

8. Офіс реформ Міністерства оборони, метою якого було впровадження стандартів НАТО, ліквідований.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: