Вадим Денисенко Журналіст, бізнесмен

Ані Лорак від боксу. Як Московська церква загнала Усика у пастку

З політичної точки зору Усик нікому не цікавий. Буде вигравати під нашим прапором - молодець. Програє - ну і чорт з ним

Єдиний свій подвиг Усик уже зробив: він побив росіянина в Москві. Далі може спокійно маргіналізуватися

Усик і орден Іллі Муромця від Онуфрія

Насправді, російська церква сама загнала і себе і Усика в пастку. Піарники моспатріархії вирішили, що інформаційно зможуть нагадити всім нам, коли, спочатку, викинуть в ефір заяву, що Усик буде захищати монахів Лаври, а потім, в день Собору, оприлюднили інформацію, що Усик отримав орден Іллі Муромця з рук Онуфрія.

Що добилися цим росіяни? Нічого. Бо всі і так давно розуміють, що Усик ватник. Чи можна очікувати, що Усик перебіжить під російський прапор? Не виключено, але всі скажуть: «Ну і що?». 
.
Хтось зараз рефлексує з приводу того, що Тимощук відкрив ресторан з георгіївськими стрічками? Чи може хтось рефлексує з приводу маразмувань Блохіна про революцію гідності? Усик перетворюється (чи точніше перетворився) на таку собі ані лорак від спорту.

Але росіяни не зрозуміли одного: з політичної точки зору Усик нікому не цікавий. Буде вигравати під нашим прапором - молодець. Програє - ну і чорт з ним.

І останнє: єдиний свій подвиг Усик уже зробив: він побив росіянина в Москві. Далі може спокійно маргіналізуватися. Нас це особливо не хвилюватиме.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: