Вадим Денисенко Журналіст, бізнесмен

Хто тепер накачаний ублюдок? Дещо про повернення Саакашвілі

Чи пам'ятає хтось, як два роки тому, на виборах в Чернігові, Саакашвілі обізвав Бориса Філатова?

Головний закон політології, насправді, полягає в тому, що люди ніколи нічого не тримають в пам'яті більше 2-3 місяців.

Чи пам'ятає сьогодні хтось, що головним ворогом Саакашвілі два роки тому був Коломойський. І саме Коломойського Саакашвілі звинувачував у тому, що останній є ворогом ураїнського народу.

Чи пам'ятає хтось, як два роки тому, на виборах в Чернігові, Саакашвілі обізвав Бориса Філатова "накачаним ублюдком"?

Зараз союз Коломойського і Саакашвілі ні в кого не викликає навіть подиву.

Чому? Бо ми не хочемо нічого пам'ятати більше кількох десятків днів.

Звичайно, для того, щоб довести ситуацію до абсурду, було б здорово, аби завтра всі прихильники Саакашвілі і він сам вийшли в футболках із надписом "Накачані ублюдки", як це зробили прихильники Коломойського два роки тому в Чернігові.

Але, на жаль, політики бояться жартувати. Весь цей абсурд буде запакований в непроникний бушлат серйозності. Люди ж мають повірити у весь цей цирк. У цирк, коли один президент країни Грузія, кричить, що він українець. У те, що Тимошенко щиро хоче повернення Саакашвілі. У те, що єврооптимісти готові воювати за Міхо (люди ж не пам'ятають про те, як вони не захотіли йти з ним в одній партії і вступили у другу партію, де у них буди перші, а не другі ролі). І зрештою у те, що у Саакашвілі є шанси стати самостійним серйозним політиком, який може пройти 5%бар'єр.

І останнє. Хочу висловити співчуття журналістам, які завтра мають працювати, замість того, щоб насолоджуватися теплим осіннім днем.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: