Саакашвілі збирається кинути Коломойського за ґрати

Саакашвілі збирається кинути Коломойського за ґрати
Міхеїл Саакашвілі

За словами Саакашвілі, Коломойський «отримав завдання від влади атакувати його»

Колишній голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі пообіцяв посадити українського бізнесмена Ігоря Коломойського, коли «прийде до влади». Про це він повідомив на прес-конференції в Києві, передає РБК-Україна.

За словами Саакашвілі, Коломойський «отримав завдання від влади атакувати його», тому на одному з українських телеканалів, який належить Коломойському, вийшов матеріал, який екс-голова Одеської ОДА оцінив як «чорний піар».

«Коломойський буде сидіти, і ніяка Швейцарія його не врятує. При моїх зв'язках такого, як він, я дістану і зі Швейцарії, і з Малайзії», – зазначив Саакашвілі. Додавши при цьому, що прийшовши до влади, його команда захистить вкладників та Приватбанк буде націоналізовано. «А його власник (Коломойський. – Ред.) відповідатиме за всією суворістю закону – сяде до в'язниці, коли ми будемо у владі», – пообіцяв екс-глава Одеської ОДА.

Як повідомлялося, 7 листопада на скликаній прес-конференції Саакашвілі заявив, що вирішив подати у відставку.

Серед головних претендентів на посаду голови Одеської ОДА ЗМІ називають першого заступника глави фракції «Блок Петра Порошенка» Ігоря Кононенка і першого заступника голови Адміністрації президента Віталія Ковальчука.

9 листопада президент Петро Порошенко звільнив голову Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі із займаної посади.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: