Адвокати Януковича заявили, що оскаржать вирок суду

Адвокати Януковича заявили, що оскаржать вирок суду
Адвокати Януковича під час оглошення вироку 24 січня 2019 року
Фото: РБК-Україна

Рішення суду вступає в силу після апеляційного оскарження, якщо воно буде подане протягом 30 днів

Захист екс-президента України Віктора Януковича у справі про держзраду подасть апеляцію на вирок, за яким йому присуджено 13 років ув'язнення. Про це після засідання в Оболонському суді заявив адвокат Януковича Олександр Горошинський, передає «РБК-Україна».

Як зазначається, адвокат нагадав, що вирок поки не набрав законної сили.

«Ми будемо звертатися із апеляційною скаргою і сподіваємося, що зможемо встановити істину в цій справі, зокрема в міжнародних інстанціях. В ЄСПЛ ми також будемо оскаржувати за багатьма пунктами», - сказав адвокат Горошинський.

За його словами, апеляція на вирок буде подана найближчим часом. 

«Немає сумнівів в тому, що суд працював в умовах тиску. Я нагадаю , що склад суддів з вуст Луценка ми почули ще задовго, як було визначено підсудність даної справи», - додав Горошинський. 

Нагадаємо, Оболонський районний суд Києва 24 січня визнав екс-президента Віктора Януковича винним у державній зраді. Суд обрав йому покарання у вигляді 13 років позбавлення волі.

Рішення вступає в силу після апеляційного оскарження, якщо воно буде подане протягом 30 днів. Крім того, Янукович повинен компенсувати судові витрати в розмірі 98 551, 20 гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: