Грабіж серед білого дня у Харкові завершився ДТП

Грабіж серед білого дня у Харкові завершився ДТП

Грабіжник у Харкові пограбував автівку і, намагаюсь втекти з місця злочину на машині, потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Про це інформує відділ комунікації поліції Харківської області.

Подія сталася 22 лютого близько 14:40 на вулиці Дружби Народів.

До Київського відділу поліції надійшло повідомлення від 45-річного харків'янина. Заявник розповів, що під час заміни колеса на своїй автівці невідомий заліз в його автомобіль та заволодів барсеткою, в якій знаходились гроші у сумі 5700 гривень та 500 доларів. Після цього зловмисник сів у транспортний засіб «Audi А6», де на нього чекали двоє подільників. Через велику швидкість правопорушники допустили зіткнення з автомобілями «КІА» та «Opel», після чого чоловіки залишили свій автомобіль і зникли.

В ході відпрацювання території поліцейські затримали правопорушника, який скоїв грабіж. Ним виявився 30-річний громадянин Грузії. Відомо, що чоловік з 2006 року мешкає на території нашої держави та має посвідку на постійне проживання в Україні.

Речові докази були вилучені.

На даний час працівники поліції вживають заходи щодо встановлення місцезнаходження двох інших співучасників злочину.

Слідчим Київського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Досудове розслідування триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: