Холодницький: слідство у справі Розенблата та Полякова майже завершене

Холодницький: слідство у справі Розенблата та Полякова майже завершене
Максим Поляков та Борис Розенблат

За словами Холодницького, слідство оголосить про завершення розслідування найближчим часом

Досудове розслідування щодо народних депутатів Борислава Розенблата та Максима Полякова, які є фігурантами «бурштинової справи», скоро буде завершено. Про це заявив голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

За його словами, слідство оголосить про завершення розслідування найближчим часом.

«Підготовлені уточнені підозри, вони будуть ознайомлені, стадія - вже починаємо завершувати слідство, думаю, що найближчим часом наслідком буде оголошено про завершення досудового розслідування та матеріали будуть надані обом для ознайомлення», - заявив Холодницький.

Як відомо, Борислав Розенблат є фігурантом так званої «бурштинової справи». В його діях ГПУ вбачає ознаки зловживання впливом і хабарництва на загальну суму $280 тис. Депутата підозрюють в отриманні неправомірної вигоди за внесення до парламенту законопроектів та вчинення інших дій, пов'язаних з видобуванням бурштину в інтересах компанії-нерезидента.

20 жовтня суд знову зобов’язав Розенблата носити електронний браслет.

Раніше Спеціалізована антикорупційна прокуратура припустила, що підозрюваний у хабарництві депутат Верховної Ради Борислав Розенблат після закінчення терміну дії запобіжного заходу може втекти за кордон.

Читайте матеріал «Главкома» Життя без недоторканності. Як «бідують» Онищенко, Довгий, Розенблат та Новинський

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: