Кремль готує нову військову атаку на Україну для «захисту російськомовних» - СБУ

Кремль готує нову військову атаку на Україну для «захисту російськомовних» - СБУ
Російські військові

За словами речника СБУ Віктора Кононенка, Москва планує використовувати для провокацій стару тему про «захист російськомовного населення»

У керівництві держави-окупанта Російської Федерації восени планують вдатися до нової спроби дестабілізації України, використавши стару тему із «захистом російськомовних», яка передбачає подальше вторгнення регулярних військ.

Таку інформацію озвучив сьогодні на брифінгу в Києві заступник голови Служби безпеки України Віктор Кононенко.

СБУ має інформацію про плани Кремля, які полягають, за словами спікера, в «існуванні в оточенні Путіна групи, яка поставила собі за мету створити передумови для введення вже восени цього року російських військ до України під приводом захисту російськомовного населення».

Кононенко стверджує, що для здійснення такого задуму Москва нібито планує задіяти криміналітет, «спортсменів» та інші близькокримінальні структури «для побиття учасників проросійських заходів і хресної ходи».

Нагадаємо, також спікер СБУ сьогодні повідомив, що оперативно-слідча група, створена для розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета, ще продовжує збирати доказову базу. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: