На Миколаївщині затримали водія фури, що намагався дати хабаря патрульним

На Миколаївщині затримали водія фури, що намагався дати хабаря патрульним

Водій пропонувати грошові кошти, «щоб ні у кого не було проблем і всі залишилися задоволені»

У Миколаївській області правопорушник намагався дати хабаря патрульним, які його зупинили, але ті відмовилися. Про це повідомляє патрульна поліція Миколаївської області.

За її даними, у суботу о 9 годині ранку, патрулюючи автодорогу М-14 «Одеса-Мелітополь-Новоазовськ» екіпаж помітив, як водій вантажівки DAF, не ввімкнувши покажчик повороту, заїхав на автозаправочну станцію біля селища Весняне та зупинився на в’їзді, перекривши проїзд. Підійшовши до водія, щоб вказати на порушення правил зупинки та стоянки, інспектори помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. На пропозицію пройти медогляд на стан алкогольного сп’яніння в присутності двох свідків водій відмовився.

Під час складання адміністративних матеріалів 55-річний водій підійшов до патрульних та почав пропонувати грошові кошти, «щоб ні у кого не було проблем і всі залишилися задоволені». Поліцейські неодноразово попереджували громадянина про кримінальну відповідальність за спробу дати хабар службовій особі і про те, що ведеться відеофіксація спілкування, але він продовжував розмахувати грошима та відреагував на зауваження тільки тоді, коли патрульні попередили про застосування спецзасобу «кайданки».

На місце події була викликана слідчо-оперативна група Миколаївського відділу поліції, слідчім якої передали хабародавця після складання на нього адмінматеріалів за ч.1 ст.130 КУпАП «відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння» та ч.1 ст.122 КУпАП «Порушення правил зупинки та стоянки».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: