Поліція відкрила справу про напад на консула Бельгії у Львові

Поліція відкрила справу про напад на консула Бельгії у Львові
Почесний консул Бельгії в Західному регіоні України Ярослав Гарцула

Правоохоронцям вдалося затримати кривдника дипломата

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття у центрі Львова на Різдво почесного консула Королівства Бельгія у Львові Ярослава Гарцули.

Про це пише «Укрінформ» з посиланням на джерело в обласному управлінні Нацполіції.

«За фактом нападу на чоловіка поліція порушила кримінальне провадження за ч.1, ст.125 КК. Проводиться судово-медична експертиза. З`ясовуються всі обставини події», - зазначило джерело.

Як повідомлялося раніше, у Львові пізно ввечері на Різдво у почесного консула Королівства Бельгія у Львові Ярослава Гарцули у центрі міста стався конфлікт через припаркований автомобіль. Під час сварки  опонент завдав Гарцулі кількох ударів по голові. Лікарі підозрювали у дипломата струс мозку.

Правоохоронцям вдалося затримати кривдника дипломата. Ним виявився чоловік 1976 року народження, який проживає поруч із місцем інциденту. Свою провину він визнав і був відпущений під підписку про невиїзд.

Раніше стало відомо, що у Києві побили 81-річного авіаконструктора Віктора Ковальського. За словами потерпілого, його лупцювали п'ятеро, зокрема, нібито двоє поліцейських, бо запідозрили, що він – валютний шахрай. Авіаконструктор отримав струс мозку та інші травми.

Згодом за фактом інциденту із побиттям співробітника Конструкторського бюро ім. Антонова прокуратура відкрила ще одне провадження - щодо поліцейських.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: