У центрі Львова напали на почесного консула Бельгії

У центрі Львова напали на почесного консула Бельгії
Почесний консул Бельгії в Західному регіоні України Ярослав Гарцула

За інформацією ЗМІ, конфлікт між дипломатом і нападником виник через те, як консул припаркував свій автомобіль

У Львові ввечері 7 січня напали на почесного консула Бельгії в Західному регіоні України Ярослава Гарцулу. Про це повідомляє Zaxid.net.

Речниця Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська підтвердила, що до поліції 7 січня звернувся 62-річний чоловік зі скаргою про те, що близько 21:00 невідомий під час конфлікту на проспекті Шевченка вдарив його.

«Поліція порушила кримінальне провадження за ч. 1, ст. 125 ККУ. Вирішують питання про призначення судово-медичної експертизи» – повідомила вона.

За інформацією ЗМІ, конфлікт між дипломатом і нападником виник через те, як Гарцула припаркував свій автомобіль.

У поліції розповіли, що зловмисник завдав йому тілесні ушкодження, «кілька разів ударивши в голову».

Згідно з попереднім діагнозом лікарів, у консула зафіксовано струс головного мозку та забій правого вуха. Після надання першої медичної допомоги, потерпілого відпустили додому.

За інформацією видання «Вести», правоохоронцям вдалося затримати кривдника дипломата. Ним виявився чоловік 1976 року народження, який проживає поруч із місцем інциденту. Свою провину він визнав і був відпущений під підписку про невиїзд.

Раніше стало відомо, що у Києві побили 81-річного авіаконструктора Віктора Ковальського. За словами потерпілого, його лупцювали п'ятеро, зокрема, нібито двоє поліцейських, бо запідозрили, що він – валютний шахрай. Авіаконструктор отримав струс мозку та інші травми.

Згодом за фактом інциденту із побиттям співробітника Конструкторського бюро ім. Антонова прокуратура відкрила ще одне провадження - щодо поліцейських.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: