Помер прикордонник, якого збили автівкою на Закарпатті

Помер прикордонник, якого збили автівкою на Закарпатті
Постраждалий прикордонник помер, не приходячи до тями

Підозрюваного затримано

Від отриманих травм в лікарні, не приходячи до свідомості, помер начальник відділу прикордонної служби «Ділове» майор Вадим Березенський, якого збили автівкою під час затримання контрабандистів на Закарпатті 15 листопада. Про це повідомив голова Державної прикордонної служби України Петро Цигикал.

«Висловлюю від себе особисто і від усього персоналу Держприкордонслужби України слова глибокого співчуття та скорботи рідним і близьким офіцера. Він був справжнім взірцем сумлінного виконання свого професійного обов’язку», - написав у Facebook посадовець.

Очільник відомства відзначив, що поліція затримала підозрюваного в наїзді.

«Сподіваємося, що правосуддя буде суворим та справедливим. Але сьогодні ми втратили офіцера, батьки сина, а діти – батька», - додав Цигикал.

Як раніше повідомляла Державна прикордонна служба України, пізно ввечері 15 листопада прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону разом з прикордонниками Румунії викрили контрабандистів.

В ході пошуку причетних до оборудки осіб невідомий здійснив наїзд автомобілем «Ауді» на начальника відділу «Ділове». Військовослужбовця у важкому стані госпіталізували в лікарню.

Прикордонника, якого у Закарпатській області збили контрабандисти на автомобілі, прооперували. 

Зазначимо, у п’ятницю ввечері, 16 листопада, водій позашляховика «Мітсубіші Паджеро» проігнорував законну вимогу правоохоронців зупинитися і здійснив на них наїзд, чим створив загрозу життю та здоров’ю особовому складу прикордонного наряду відділу «Доманове» Луцького загону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: