Ще один наїзд на прикордонника стався на Волині

Ще один наїзд на прикордонника стався на Волині

При спробі переміщення через кордон автомобіля правопорушник здійснив наїзд на прикордонника

У п’ятницю ввечері, 16 листопада, водій позашляховика «Мітсубіші Паджеро» проігнорував законну вимогу правоохоронців зупинитися і здійснив на них наїзд, чим створив загрозу життю та здоров’ю особовому складу прикордонного наряду відділу «Доманове» Луцького загону. Про це інформує Державна прикордонна служба.

За її даними, у результаті наїзду один прикордонник отримав тілесні ушкодження, а саме – травму гомілки та пальців правої ноги. Після здійснення попереджувального пострілу вгору, цей автомобіль розвернувся та направився в тил ділянки, в напрямку населеного пункту Кортеліси Ратнівського району, що на Волині. Щоб зупинити позашляховик військовослужбовець наряду застосував зброю по колесам автівки, але порушнику вдалося втекти.

Одразу по цьому факту поінформовано Національну поліцію, СБУ, прокуратуру, військову контррозвідку, а також внутрішню та власну безпеку Держприкордонслужби.

До Ратнівського відділу поліції у Волинській області було направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст. 345 КК України «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу».

Наразі триває пошук автомобіля та ймовірно інших осіб, причетних до цього правопорушення.

Як раніше повідомляла Державна прикордонна служба України, пізно ввечері 15 листопада прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону разом з прикордонниками Румунії викрили контрабандистів.

В ході пошуку причетних до оборудки осіб невідомий здійснив наїзд автомобілем «Ауді» на начальника відділу «Ділове». Військовослужбовця у важкому стані госпіталізували в лікарню.

Прикордонника, якого у Закарпатській області збили контрабандисти на автомобілі, прооперували. Наразі його стан тяжкий.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: