Справа Єфремова: вбито родича важливого свідка

Справа Єфремова: вбито родича важливого свідка
Олександр Єфремов у суді

Вбивство сталося напередодні допиту свідка у справі проти Єфремова

У Станиці Луганській (Луганська область) сталося вбивство близького родича начальника контррозвідки луганського управління СБУ Олега Животова. Вбивство сталося напередодні допиту 14 листопада Животова як свідка у справі колишнього голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді України Олександра Єфремова

Про це в ході допиту у середу, 15 листопада, в Старобільському районному суді Луганської області повідомив колишній заступник начальника обласного управління Служби безпеки України Андрій Жироїд.

Він також виступив як свідок у справі проти Єфремова. Зокрема, він повідомив, що напередодні допиту 14 листопада свідка, начальника контррозвідки луганського управління СБУ Олега Животова, невідомі вбили його близького родича у Станиці Луганській.

Крім того, напередодні допиту у серпні 2016 року колишнього начальника управління СБУ Олександра Петрулевича вбили його старенького батька, а напередодні допиту екс-начальника луганського загону спеціального призначення «Альфа» Олександра Курдюкова був спалений його будинок.

«У мене складається враження, що на нас збираються чинити тиск за те, що ми говоримо правду», - сказав Жироїд. Він також зазначив, що, за даними Служби безпеки України, дії російських спецслужб були спрямовані на приєднання Луганської області до Росії.

Нагадаємо, що Олександр Єфремов 10-й місяць знаходиться у Старобільському СІЗО Луганської області. Його звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської облдержадміністрації, пособництві в захопленні Управління СБУ в Луганській області, посяганні на територіальну цілісність, сприянні створенню терористичної організації, а також у державній зраді.

16 січня 2017 року Старобільський районний суд Луганської області почав розглядати справу проти Єфремова.

У вересні суд залишив Єфремова під вартою до 20 листопада 2017 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: