У Львові викинули кішку з 9-го поверху: відкрито кримінальне провадження

У Львові викинули кішку з 9-го поверху: відкрито кримінальне провадження

Резонансне відео, де двоє підлітків викидають кішку, зняли двоє львів‘ян віком 15 та 16 років

У Львові поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом виявленого відеозапису в соціальній мережі, на якому підлітки викидають кішку з 9-го поверху. Про це йдеться у повідомленні поліції Львівської області.

Поліція вже встановила осіб, які відзняли та оприлюднили відео. Також поліцейські встановили місце, де відбувалася дана подія, туди було скеровано слідчо-оперативну групу. Було з’ясовано, що відео зробили двоє львів‘ян віком 15 та 16 років, учні одного з училищ Львова.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 300 (ввезення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості, расову, національну чи релігійну нетерпимість та дискримінацію) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, у мережі львів’яни поширили відео, де двоє підлітків викидають кішку з вікна багатоповерхівки. Хлопці самі зняли це відео, а на записи чути їхній сміх.

Кішку знайшли. Виявилося, що вона пережила падіння

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: