У Львові підлітки зняли на відео, як викидають кішку з 9-го поверху

У Львові підлітки зняли на відео, як викидають кішку з 9-го поверху

Мати підлітка була шокована поведінкою сина

Поліція встановила, що одному з винуватців було 16 років

У мережі львів’яни поширили відео, де двоє підлітків викидають кішку з вікна багатоповерхівки. Хлопці самі зняли це відео, а на записи чути їхній сміх.

Як пише ТСН, у відео зазначені нібито їхні Instagram-акаунти. Один з них закритий, у іншого – жодного допису. У коментарях припускають, що все це відбувається в одному зі львівських гуртожитків.

На відео видно, як кішка, падаючи, зазнає ударів від металевих конструкцій. Після приземлення кішка різко зміщається убік.

Запис викликав обурення користувачів - люди шоковані. Підлітків намагаються знайти, аби ті понесли відповідальність за свою жорстокість.

Відео не рекомендуємо для перегляду вагітним та людям із вразливою нервовою системою.

Пізніше у мережі з’явилося відео з вибаченням співучасника інциденту.

«Спільно із товаришем скинули кота. Мені дуже ніяково та соромно за ці дії. Першочергово хочу перед всіма вибачитися. Я дійсно каюся у вчиненому», - каже на відео хлопець.

Користувачка Facebook Ольга Іванова заявила, що помічник-консультант народного депутата Андріана Байло знайшла кішку, яку скинули. Вона вижила. Байло ж написала заяву до поліції.

«Жінка впізнала кішку з відео. Там більше ніяких кішок не було. Кішка на її голос вибігла перелякана. Можемо, я думаю, назвати це чудом і порадіти що жива», - написала в коментарях до свого посту Іванова. Вона також уточнила, що шкуродерам 16 років.

Кішка, що вижила після падіння з 9-го поверхуКішка, що вижила після падіння з 9-го поверху

Поліція відреагувала на подію. Відповідно до заяви патрульної поліції Львівщини, правоохоронці почали відстежувати ситуацію після листа на адресу своєї сторінки у Facebook.

«Попри те, що не було викликів на 102 і на той момент ніхто із заявами не звертався ми не змогли лишитися осторонь цієї ситуації і прес-служба разом з 1 батальйоном почали пошуки. Спільними зусиллями вирахували будівлю де відбулася подія та осіб, які це вчинили. За лічені хвилини адреси, де проживають підлітки, передали екіпажам. Патрульні поїхали до них додому. Мама одного із хлопців була вражена від почутого. Її 16-річний син визнав, що дійсно знімав подію на відео. На місце викликали слідчих Шевченківського відділу поліції. Також, слідчі отримали заяву при вчинення злочину від небайдужих громадян», - йдеться у повідомленні поліції.

Нагадаємо, в Україні за жорстоке поводження із тваринами передбачена відповідальність у Кримінальному кодексі. Крім того, у серпні 2017 року набув чинності закон щодо впровадження гуманного ставлення до тварин. Відповідно до прийнятого закону, жорстоке поводження визначається як «знущання над тваринами, в тому числі бездомними, що спричинило муки, що завдало їм фізичні страждання, тілесні ушкодження, каліцтва або призвело до загибелі».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: