У міськраді Миколаєва націоналісти облили фекаліями двох депутатів

У міськраді Миколаєва націоналісти облили фекаліями двох депутатів

Постраждала депутатка назвала бешкетників «малолітніми рудими чмошниками» і зараз дає свідчення поліції за цим інцидентом

Під час сесії Миколаївської міської ради у четвер представники «Соціал-національної асамблеї» облили депутатів Владислава Єнтіна та Олену Кисельову екскрементами, повідомляють «Никвести».

Інцидент стався просто в сесійній залі. Під час засідання кілька націоналістів зайшли до сесійної зали і хотіли облити склянкою з екскрементами депутата від фракції «Наш край» Владислава Єнтіна. Це помітила глава фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Олена Кисельова, яка схопила націоналіста за руку. В результаті фекалії потрапили і на неї, обливши плаття.

Після цього депутат схопила цього націоналіста і почала виводити його із сесійної зали. Почалася бійка, внаслідок якої Владислав Єнтін дістав пістолет і попередив, що у нього є дозвіл на зброю і наступного разу він буде «захищати себе». У свою чергу депутат Олена Кисельова назвала бешкетників «малолітніми рудими чмошниками» і зараз дає свідчення поліції за цим інцидентом. За фактом правоохоронці затримали кількох націоналістів.

Після нетривалої перерви сесійну залу привели до ладу, засідання було відновлене.

Нагадаємо, в будівлі Київської міської ради сьогодні облили зеленкою депутата Сергія Гусовського. Його також побили й витягли на вулицю. У підсумку депутата було доставлено до лікарні, а поліція затримала після інциденту 19 осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: