Напад на Гусовського: поліція затримала 19 осіб

Напад на Гусовського: поліція затримала 19 осіб
Депутата Київради Сергія Гусовського облили зеленкою
Фото: Національний корпус Київ

Слідчі визначаються із правовою кваліфікацією події

У столиці поліцейські встановлюють обставини інциденту, в результаті якого депутата Київради Сергія Гусовського облили зеленкою та закидали яйцями. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«Подія трапилась у приміщенні КМДА. До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про конфлікт, під час якого депутата облили зеленкою. На місце події негайно прибули патрульні та слідчо-оперативна група територіального управління поліції», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що між групою осіб та заявником виник конфлікт, у ході якого чоловіки облили його зеленкою.

У результаті до управління поліції доставили близько 19 осіб. Після проведення першочергової перевірки слідчі визначаться із правовою кваліфікацією події.

Як повідомлялося, у Київській міській раді перед початком засідання невідомі облили зеленкою та закидали яйцями депутата Сергія Гусовського. У зв’язку з цим засідання перенесено на 14:00

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до поліції із закликом негайно виявити усіх винних у сьогоднішніх безладах у Київраді та нападі на Гусовського.

Сьогодні на розгляд Київради виноситься проект рішення щодо розриву інвестиційного договору на будівництво торгового центру на Поштовій площі з ТОВ «Хенсфорд Україна». Документ підготували глава фракції ВО «Батьківщина» Володимир Бондаренко, голова фракції «Єдність» Олександр Омельченко та голова депутатської групи «Київська команда» Сергій Гусовський.

Прес-секретар Гусовського Володимир Анфімов не виключає, що напад пов'язаний із запланованим голосуванням за розірвання інвестиційного договору.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: