Янукович хоче особисто допитати у суді Порошенка, Авакова і Турчинова

Янукович хоче особисто допитати у суді Порошенка, Авакова і Турчинова
Віктор Янукович

Адвокати наполягатимуть на участі Януковича в суді шляхом відеоконференції

Екс-президент України Віктор Янукович хоче особисто в судовому засіданні Оболонського районного суду Києва, який розглядає його справу за обвинуваченням у державній зраді, поставити запитання президенту Петру Порошенку, главі МВС Арсену Авакову, секретарю РНБО Олександру Турчинову, яких планується допитати в суді в якості свідків. Про це сьогодні в перерві судового засідання заявив журналістам адвокат Януковича Віталій Сердюк.

«Прокурори просили не розповсюджувати інформацію по даних свідках, кого сьогодні хочуть допитати. Чомусь до цього часу вони не оголошували про це... Можливо, це пов’язано із заходами безпеки. Ми будемо повторно наполягати на відеоконференції, щоб він (Янукович. – Ред.) міг поставити цим свідкам запитання», - сказав Сердюк.

Як повідомлялося, Януковича знову захищатимуть платні адвокати, від яких він відмовився влітку.

Зазначимо, що Оболонський суд, в якому розглядається справа, під посиленою охороною. За деякими даними, сьогодні можуть допитати одного зі свідків обвинувачення – Арсена Авакова або Арсенія Яценюка. Однак інформація щодо цього уточнюється.

Зазначимо, що адвокати фірми «Аверлекс» вийшли з процесу про держзраду екс-президента, але не припинили представляти його інтереси. Зокрема, вони брали участь у засіданні щодо надання дозволу на заочне досудове слідство.

За час, відколи Сердюк припинив участь у процесі про держзраду, у Януковича змінилося вже троє держзахисників, останнього, Ігоря Ляшенка, було призначено наприкінці жовтня. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: