Янукович повернув у справу про держзраду своїх «старих» адвокатів

Янукович повернув у справу про держзраду своїх «старих» адвокатів
Віктор Янукович і Віталій Сердюк

Януковича захищатимуть Віталій Сердюк, Ігор Федоренко та Андріана Козакош

У справі за обвинуваченням Віктора Януковича у державній зраді екс-президента знову захищатимуть платні адвокати, від яких він відмовився влітку.

Віталій Сердюк та ще двоє адвокатів прийшли сьогодні на засідання та повідомили про своє повернення до процесу. Нинішній державний адвокат Януковича Ігор Ляшенко заявив, що з поверненням платних адвокатів його повноваження закінчуються автоматично.

Сердюк каже, що свідкам від обвинувачення готувався «комфортний допит», тому вони повернулись, аби ставити незручні запитання. Він зачитав листа від Януковича, яким підтверджується їхнє повернення у справу. 

Таким чином Януковича захищатимуть Віталій Сердюк, Ігор Федоренко та Андріана Козакош.

Зазначимо, що Оболонський суд, в якому розглядається справа, під посиленою охороною. За деякими даними, сьогодні можуть допитати одного зі свідків обвинувачення – Арсена Авакова або Арсенія Яценюка. Однак інформація щодо цього уточнюється.

Зазначимо, що адвокати фірми «Аверлекс» вийшли з процесу про держзраду екс-президента, але не припинили представляти його інтереси. Зокрема, вони брали участь у засіданні щодо надання дозволу на заочне досудове слідство.

За час, відколи Сердюк припинив участь у процесі про держзраду, у Януковича змінилося вже троє держзахисників, останнього, Ігоря Ляшенка, було призначено наприкінці жовтня. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: