Сервіс Apple Music опублікував підрозділ з українською музикою

Сервіс Apple Music опублікував підрозділ з українською музикою

В офіційному описі нововведення обіцяють треки «від вічної класики до найновішого попу»

У сервісі для прослуховування музики Apple Music з’явився підрозділ The Sounds of Ukraine з композиціями українських виконавців. Про це повідомляє видання LiRoom.

«Вивчайте українську багатогранну музичну сцену у нових релізах, обраних плейлистах та музичні відео найкращих місцевих талантів від вічної класики до найновішого попу», - йдеться у офіційному описі.

У вкладці доступні наступні підрозділи: «останні релізи», «гарячі треки», «альбоми на повторі», «підбірки» та «виконавці».

LiRoom відтворив плейлист із найпопулярніших треків українських виконавців на своєму акаунті в SoundCloud. Також видання навело перелік 20-ти найпопулярніших українських альбомів за версією Apple Music: «Monatik – Monatik Звучит», «Loboda – H2LO», «Грибы – Дом на колесах Ч.1», «Луна – Маг-ни-ты», «Иван Дорн – Co’n’dorn», «Океан Ельзи – Без меж», «Луна – Грустный дэнс», «Onuka – Vidlik», «Макс Барских – Туманы», «Alekseev – Пьяное солнце», «5’nizza – Пятница», «Иван Дорн – Randorn», «Pianoбой – Не прекращай мечтать», «Jamala – Подих», «Валентин Стрыкало – Развлечение», «Валентин Стрыкало – Смирись и расслабься», «Океан Ельзи – Земля», «Валентин Стрыкало – Часть чего-то большего», «Скрябин – Балади», «Тина Кароль – Колядки».

Раніше повідомлялося, що українець представить Білорусь на «Євробаченні-2018».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: