Грип у Сумах: школи закриті на карантин

Грип у Сумах: школи закриті на карантин

Міська влада Сум оголосила загальноміський карантин у закладах освіти. Відповідне повідомлення було поширене прес-службою міської ради.

За її даними відповідне рішення було прийнято 23 лютого.

На тижні, що минає, у місті зареєстровано 2970 випадків захворюваності на грип та ГРВІ, що на 14,5% більше, ніж попереднього тижня. Серед тих, хто занедужав, 64% – діти до 18 років.

Протягом тижня було госпіталізовано 150 сумчан, серед яких 85% – діти. Станом на п’ятницю у стаціонарних відділеннях міській дитячій клінічній лікарні Святої Зінаїди перебувало 148 хворих дітей на 115 інфекційних ліжках. У зв’язку із цим було додатково розгорнуто 30 ліжок у дерматологічному відділенні.

Члени міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішили запровадити карантин у закладах загальної середньої освіти міста до 3 березня включно, перевести дитячі садочки на черговий режим роботи, заборонити роботу позашкілля, проведення масових заходів, запровадити масковий режим у лікувальних закладах міста та обмежити відвідування хворих, забезпечити дезінфекцію комунального та приватного транспорту, посилити роботу пунктів обігріву.

Нагадаємо, станом на 19 лютого у Сумах оголосили карантин у семи школах через підвищення рівня захворюваності на грип та ГРВІ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: