На Тернопільщині виявили 32 випадки коронавірусу серед медиків

На Тернопільщині виявили 32 випадки коронавірусу серед медиків

У Монастириському районі на Тернопільщині коронавірус виявили у 32 медиків

У Монастириському районі коронавірусом заразилися 77 осіб

У Монастириському районі Тернопільської області у 32 медиків був зафіксований коронавірус.

Про це повідомив голова Монастириської райдержадміністрації Павло Дронь на своїй сторінці у Facebook.

Згідно з повідомленням, станом на 9.00 1 квітня у Монастириському районі  інфіковано коронавірусом 77 осіб, з них 32 працівники медперсоналу, зокрема,  10 лікарів, 14 медсестер та вісім молодших медсестер.

Коронавірус виявили також у п'ятьох дітей, двох держслужбовців, двох поліцейських, священника, завідувача дитячого садка, учителя, рятувальника  і в голови Монастириської об'єднаної територіальної громади, який був членом штабу, який створили на Тернопільщині для боротьби з коронавірусом .

Раніше в інтерв’ю «Главкому»  Володимир Богайчук, керівник управління охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації розповів, що медики з Монастириської районної лікарні масово заразилися на коронавірус на поминках у селі Ковалівка від священника.

Нагадаємо, Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України повідомив, що за останню добу кількість хворих на Covid-19 на Тернопільщині збільшилась на 34 і сягнула 98 випадків. Найбільша кількість інфікованих перебуває в Монастириському районі - 76 осіб (1 - летальний випадок).

В Україні станом на ранок 1 квітня кількість інфікованих коронавірусом зросла до 669 осіб.

За даними Центру громадського здоров’я, в Україні за добу 669 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 17 летальних, 10 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 120 нових випадків.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: