У Чернігівській області батько ґвалтував і закатував до смерті дворічну доньку

 У Чернігівській області батько ґвалтував і закатував до смерті дворічну доньку
Фото з похорону дівчинки

Чоловік знущався над обома маленькими доньками

У селі Мильники Ніжинського району (Чернігівська область) батько ґвалтував та закатував до смерті дворічну доньку. Про це повідомив Сергій Мазур координатор C14 news на сторінці організації у соцмережі Facebook.

«Пару днів тому у селі Мильники Ніжинського району (Чернігівська область) відбувся похорон 2-річної дівчинки. Винуватцем трагедії став її батько Назар Красуль.

Дитя загинуло у результаті численних ґвалтувань та катувань чоловіком. У дівчинки понівечене тіло, травма голови, розірваний ротик та статеві органи. Інша дочка Красуля у тяжкому стані знаходиться у лікарні. 5-річну дитину теж ґвалтували і били», - написав він.

За його інформацією, мати дітей має проблеми з алкоголем, а на дії садиста ніяк не реагувала і навіть сприяла його «бажанням». По словам сусідів, останні три місяці дівчаток взагалі не випускали з дому. 

«Соціальні служби такі умови існування дітей вважали за нормальні, численні прохання врятувати малечу і позбавити убивць батьківських прав ігнорували. Пора нести покарання. І горе-батькам, і чиновникам, які призвели до трагедії. Назар Красуль уже у СІЗО. Матір досі не позбавлена батьківських прав, а соцслужби та усе керівництво району намагається усіма силами зам'яти справу», - додав активіст.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Івано-Франківську затримали 36-річного чоловіка за підозрою в систематичному фізичному розбещені своєї 14-річної доньки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: