Коронавірус забрав життя інженера Суспільного у Рівному

Коронавірус забрав життя інженера Суспільного у Рівному
Микола Теремок помер від ускладнень, спричинених інфекцією

Через спалах коронавірусу серед працівників, філія Суспільного перебуває на карантині

Микола Теремок помер від ускладнень, спричинених інфекцією. Він один з шести працівників, у яких раніше підтвердили ураження коронавірусом.

Про це повідомляє Рівненська філія Суспільного.

За словами менеджерки філії Людмили Хоми, померлий перебував у міській лікарні під наглядом лікарів і до вчорашнього дня його стан не був важким. 

«На UA: РІВНЕ Микола Теремок працював 25 років. Завжди був відповідальним фахівцем, привітним колегою, хорошою доброзичливою людиною і прекрасним сім’янином. Колектив Суспільного мовника висловлює щирі співчуття рідним і близьким Миколи Теремка».

Через спалах коронавірусу серед працівників, з 12 травня Рівненська філія Суспільного перебуває на карантині.

Одразу після підтвердження перших випадків інфікування, на філії була негайно проведена повна дезінфекція приміщень, всі працівники переведені на дистанційну роботу. Інфіковані колеги і люди, що з ними контактували – на самоізоляції. 

З понеділка планується масове тестування працівників на наявність Covid-інфекції.

Нагадаємо, за даними МОЗ, станом на 9:00 16 травня в Україні 17 858 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 497 летальних, 4906 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 528 нових випадків.

Станом на 16 травня в Україні кількість людей, які захворіли коронавірусом Covid-19, від початку пандемії – 17 858 (+528 за попередню добу).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: