Дружина Зеленського зізналась, що знаходиться в ізоляції вже рік

Дружина Зеленського зізналась, що знаходиться в ізоляції вже рік
Дружина президента говорить, що наразі майже вся її робоча діяльність перейшла в онлайн

Олена Зеленська: Мій особистий карантин почався рік тому

Дружина президента України Олена Зеленська каже, що під час карантину через коронавірус її життя мало змінилося. Про це вона розповіла в інтерв’ю журналу Elle.

За словами Зеленської, її «особистий карантин почався набагато раніше - майже рік тому, «коли правила повсякденного життя кардинально змінилися» (21 квітня 2019 року Володимира Зеленського обрали президентом України – ред.). «Я більше не можу робити спонтанні поїздки, просто так піти в ресторан або на концерт. Всі ці дії пов'язані з великою кількістю обмежень і незручностей для мене і оточуючих. Тому, найчастіше, я від них відмовляюся», - розповіла Зеленська.

Дружина президента говорить, що наразі майже вся її робоча діяльність перейшла в онлайн. «Але це нові навички і корисний досвід», - вважає Зеленська і додає, що тепер більше бачить дітей, які завжди вдома.

«Спостерігаю за тим, як вони вчаться і поводяться на уроках, як взаємодіють з вчителями і однокласниками. Я сподіваюся, що ми всі вийдемо з карантину з більш теплими почуттями один до одного. Після розлуки відносини оновлюються», - говорить Зеленська.

Нагадаємо, на початку квітня перша леді України анонсувала навчання у «Всеукраїнській школі онлайн». Однак зрештою проєкт час від часу потряпляв у скандали. Деякі уроки викликали обурення у громадськості через помилки чи використання російської мови. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: