Кримчани відпочили у Тайланді за українськими паспортами. Окупаційна влада назвала їх свинями

Кримчани відпочили у Тайланді за українськими паспортами. Окупаційна влада назвала їх свинями
Так званий «глава» окупованого Криму Сергій Аксьонов обізвав свинською поведінку кримчан, які після повернення з-за кордону не пройшли обсервацію

Аксьонов назвав свинською поведінку кримчан, які відмовилися пройти обсервацію

Так званий «глава» окупованого Криму Сергій Аксьонов назвав свинською поведінку туристів, які повернулися з Таїланду і відмовилися піти на обсервацію.

Про це Сергій Аксьонов сказав під час засідання оперативного штабу з профілактики поширення коронавірусу на території окупованого Криму, – повідомляють на сайті окупованого Криму

«Всі приїжджі з-за кордону повинні пройти обсервацію. Я ще по телефону говорив, що всіх, хто приїжджає до Криму треба перевірити. Частина повернулися з Таїланду, відмовилися поїхати в обсерватор. Це свинська поведінка після повернення. Ще з'ясується, що вони за українськими паспортами полетіли в Таїланд – з Києва», – сказав Аксьонов.

Станом на 22 квітня в окупованому Криму під медичним наглядом вдома перебувають 1191 осіб, в стаціонарах – 75 людей. У 51 осіб підтверджено  Covid-19, 23 людини виписані, 28 - продовжують лікування. Про це  повідомила на засіданні оперативного штабу щодо запобігання поширенню коронавірусу в окупованому Криму «віце-прем'єр» Олена Романовська.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: