Нацгвардія візьметься охороняти кордон із Румунією

Нацгвардія візьметься охороняти кордон із Румунією
У підрозділи Чернівецького прикордонного загону прибуло кілька десятків військовослужбовців Національної гвардії

Держприкордонслужба продовжує боротьбу з контрабандою

Кілька десятків військовослужбовців Національної гвардії України прибули допомогти охороняти прикордонникам державний кордон у Чернівецькій області. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

«Для посилення охорони державного кордону та протидії незаконним діям правопорушників у підрозділи Чернівецького прикордонного загону прибуло кілька десятків військовослужбовців Національної гвардії. З сьогоднішнього дня на гірських ділянках українсько-румунського кордону разом з прикордонниками службу нестимуть військовослужбовці Нацгвардії», - йдеться у повідомленні.

Прикордонники зазначили, що нацгвардійці вперше будуть охороняти державний кордон у Чернівецькій області.

Як повідомлялося, Державна прикордонна служба збільшила кількість військовослужбовців на напрямках лінії кордону з країнами Європейського союзу та на східній ділянціОхорону підсилено в першу чергу у зв'язку з можливою активізацією протиправної діяльності, пов’язаної з переміщенням сигарет та груп нелегальних мігрантів, та з метою упередженого реагування на можливі правопорушення на найбільш загрозливих напрямках.

Нагадаємо також, що 22 січня президент Білорусі Олександр Лукашенко ухвалив рішення на охорону державного кордону Білорусі органами прикордонної служби в 2018 році, в якому відмічається, що на кордоні з Україною охорону буде посилено.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: